Vizija. Patirtis.
Pritaikymas. Įgyvendinimas.

Dirbkime kartu

Mūsų tikslas

Mūsų tikslas – būti nestandartinių betono gaminių ir architektūrinių sprendimų pramonės inovacijų priešakyje. Siekiame sukurti pažangiausius, lengvai pritaikomus sprendimus betono produktams, kurie meta iššūkį tradicinėms normoms ir įgalina mūsų klientus įgyvendinti savo unikalias vizijas.

Kas mes esame?

Mūsų įmonė specializuojasi nestandartinių betono gaminių projektavime ir gamyboje. Turėdami daug patirties šioje pramonėje, mes didžiuojamės galėdami teikti aukštos kokybės, novatoriškus betono produktus (gaminius), įvairiems pritaikymams.

Kertinės vertybės

Kertinės vertybės: Novatoriškumas, kūrybiškumas, nuolatinis tobulėjimas, kokybės užtikrinimas ir bendradarbiavimas.

Projektai

Teikdami naujoviškus produktus ir sprendimus, mes suteikiame projektams pridėtinės vertės ir kūrybiškumo, padedame architektams ir dizaineriams įgyvendinti savo viziją. Glaudžiai bendradarbiaudami su šiomis suinteresuotoms šalimis, mes prisidedame prie bendrų pastangų įgyvendinti išskirtinius projektus, atitinkančius aukščiausius dizaino, funkcionalumo ir naujovių standartus.

Mes dirbame su

Statybos įmonėmis, rangovais

Mūsų partnerystė su statybos įmonėmis prasideda nuo išsamaus jų projektų reikalavimų ir tikslų supratimo. Nesvarbu, ar tai būtų gyvenamosios, komercinės ar pramoninės statybos projektas, mūsų ekspertų komanda glaudžiai bendradarbiauja su rangovais, kad sukurtų pritaikytus sprendimus, atitinkančius jų konkrečius poreikius. Tikime bendradarbiavimo galia ir siekiame užmegzti tvirtus santykius, pagrįstus pasitikėjimu ir atviru bendravimu.

Gamybos įmonėmis

Bendradarbiavimas su gamybos įmonėmis yra neatsiejama mūsų verslo modelio dalis. Suprantame, kad kiekviena gamybos įmonė savo projektams kelia unikalius reikalavimus ir specifikacijas. Mūsų atsidavusi ekspertų komanda skiria laiko, kad gerai suprastų šiuos poreikius ir užtikrintų, kad mūsų surenkamos betoninės konstrukcijos puikiai atitiktų jų gamybos procesus.

Privačiais asmenimis

Nesvarbu, ar planuojate naujo namo statybos projektą, namo renovaciją, ar norite pagerinti savo gyvenamąją erdvę lauke, mūsų ekspertų komanda jums padės. Vertiname savo privačių klientų viziją ir pageidavimus, o jų idėjas siekiame įgyvendinti pasitelkdami novatoriškas surenkamas betonines konstrukcijas.

Gaminame geriausiems

Nuolatos prisidedame prie statybos projektų įgyvendinimo tiekdami sertifikuotus statybos produktus ir komponentus.

0 %

Įsitraukusi komanda

0 +

Esame prisidėję prie daugiau nei 300 projektų

0 +

Daugiau nei 20 metų  patirtis

Pritaikymas

Turime savo betono gaminių katalogą

Klientas gali tikėtis produkcijos asortimento, kurį įmonė nuolatos didina. Gaminiai pasižymi patvarumu ir ilgaamžiškumu, kuriuos lemia laiko patikrinta gamybos technologija ir atitinkami  medžiagų deriniai.

Mes
kuriame puošiame Jūsų aplinką

Mūsų klientai